Zamieszczone przez Hunter
Jakiego smartfona kupić?
Zwiń
X
-
To ja dodam swoje 5groszy, ale raczej czego NIE kupować.
SE VIVAZ - mam 2 szt, mój i żony i oba padaka. telefonik świetnie wygląda i to chyba tyle.
No może jeszcze nagrywa naprawde zaj...ste filmy, ale nie do tego ma służyć.
W jednym padł dotyk po 2 tygodniach, jak masz na karcie pamięci wiecej niż 1 GB to telefon chodzi jak ślimak, od dawna używam telefonów SE, ale tym razem się nie popisali.
sorki za małe OT
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lugabTo ja dodam (...) od dawna używam telefonów SE, ale tym razem się nie popisali.
sorki za małe OT
Pierwszy tel. Żony SE i wtopa (nawet modelu nie pamiętam!). Zwiechy, środkowy przycisk padnięty - to norma w przypadku tamtego modelu! I ten "dołączany" aparat foto! Masakra
Przerzutka na Nokie (tanie) to była pomyłka, w Samsungach (starych) mierziło mnie menu.
SPV M650 (klon HTC Kaiser) i HTC HD2 królują!
Żona.. męczy się z Nokią 6500 Slide... ale to już jej wybór
Komentarz
-
-
ale czy używaliście BlackBerry? bo dla osoby prywatnej to raczej będzie tylko zwykły dobrej jakości telefon. BB jest telefonem "korporacyjnym" i potrzebuje wsparcie/usługi operatora i właściciela korporacyjnego. Rzekłbym, że jest to terminal firmowy z możliwością dzwonienia.
Od razu zaznaczam, że nie używałem BB, ale mój kolega z pracy sobie coś takiego właśnie wziął jako służbówkę i właśnie średnio jest z niego zadowolony, bo wielu funkcji specyficznych dla BB nie da się użyć.O2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
-
U mnie w robocie tez co wazniejsze dyrektory lataja z bb - tyle ze nasz sa mocno wykastrowane pod korporacje i zablokowane do jakichkolwiek zmian.
Z tego co wiem to spokojnie mozna korzystac ze wszystkich funkcji "kontkatowych" tj maila, telefonu przy tym jest on (ponoc) bardzo niezawodny. po iPhonie potrzebuje telefonu ktory dziala, nie rozladowywuje sie po godzinie czy dwoch chodzenia po sieci itd.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
januszdg, jak masz taką możliwość to się nawet nie zastanawiaj. ja mam 3GS i jestem mega zadowolony, szybko działa, nie wiesza się i dotykowy ekran, którego nie trzeba prosić o działanie jak w innych starszych modelach np samsungach, wystarczy musnąć palcem i już... :lol:
a i jeszcze jedno po 2 latach eksploatacji można go jeszcze sprzedać w całkiem dobrej cenie :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez januszdgA ja zastanawiam się nad zakupem iphona 4G, co o nim myślicie?
Zamieszczone przez RafalekMiPhone 4 mimo wysokiej ceny ma niezaprzeczalne zalety
Zamieszczone przez PurchawaI to jest jedyna sluszna decyzja.
1.Jeśli potrzebny Ci telefon głównie do pracy, zależy Ci na szybkości, solidności, niskich kosztach w roamingu (to jest duży plus), wytrzymałości itp. to bierzemy BlackBerry
2.Jeśli korzystasz z telefonu do czytania maili, mało piszesz maili, korzystasz dużo za aparatu, kręcisz filmy, korzystasz ze Skype, często bawisz się telefonem jak masz wolny czas i na przykład na coś czekasz, telefon raczej nie jest narażony na upadki i ogólnie ważne dla Ciebie jest aby telefon służył nie tylko do maila + organizacja pracy to wybierasz iPhone'a2.0 TDI CFHC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dmlniskich kosztach w roamingu (to jest duży plus)Moje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Skfareka to nie zależy od operatora bardziej Przecież w każdym telefonie można wyłączyć opcje targania maili/aktualizacji/itp2.0 TDI CFHC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaZamieszczone przez januszdgNo i decyzja zapadła, kupiłem Iphone 4G!
Aż dziw że tyle czasu byłem przeciwnikiem iOs i to bez spróbowania. Rewelacja, polecam każdemu kto chce mieć coś więcej niż zwykły telefon a jednocześnie nie skończył doktoratu z informatyki i zwyczajnie szkoda mu czasu na użeranie się z urządzeniem 8)
Komentarz
-
-
kross12
Zamieszczone przez dudek_tPo przesiadce z HD2 to jest.
Zamieszczone przez dmliphone 5G z kręceniem filmów HD
Komentarz
-
Zamieszczone przez dmlA wiecie, że pod koniec tego roku ma wyjść iphone 5G z kręceniem filmów HD dużo szybszym procesorem i paroma innymi bajerami?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kross12tak serio te ip4 nie kręci filmów w 720p? jeśli tak to
Zamieszczone przez PurchawaJak narazie jest tylko mowa o 4S.2.0 TDI CFHC
Komentarz
-
Komentarz